Ny webbplats för goteborgshus22.se – Enkätundersökning

Vi är två stycken andra års studenter från webbredaktörsprogrammet på Högskolan i Borås som tillsammans med Högskolan och styrelsen för BRF Göteborgshus 22 har fått i uppdrag att förbättra bostadsrättsföreningens hemsida.

Med enkäten vill vi förstå mer om vad ni som medlemmar i BRF Göteborgshus 22 har för förväntningar på den nya hemsidan och vad ni har för egna idéer och önskemål. 

Delta i enkätundersökningen

Enkäten tar cirka 2-4 minuter att genomföra. 

Du kommer till enkäten genom att klicka på denna länk: https://sunet.artologik.net/hb/brf.goteborgshus22 

Anonymt och frivilligt

Undersökningen är helt anonym och inga personuppgifter samlas in. Alla insamlade svar kommer att lagras i enlighet med Högskolan i Borås regler om behandling och lagring av data. Enkätsvaren kommer bara att användas i undersökningssyfte och det är projektgruppen, kursansvariga och rättande lärare som har tillgång till den insamlade informationen.

Det är frivilligt att delta och du kan avbryta enkäten när som helst. Genom att lämna in enkäten ger du oss ditt samtycke till att använda dina svar för projektets ändamål. 

Vid frågor

Vid frågor eller hjälp med att fylla i enkäten får ni gärna kontakta styrelsen för BRF Göteborgshus 22: styrelsen@goteborgshus22.se.