Föreningens lådcykelpool

Föreningen har en lådcykel som medlemmar kan hyra. Här följer information om hur du gör för att registrera dig som användare och hur du gör för att börja cykla.

Det finns två sätt att registrera. 

1. Skicka ett mejl till föreningens administratör för poolen (gustaf.aren@gmail.com) och säg att du vill bli medlem. Du kommer få ett mejl med en länk till ett formulär där du fyller i dina uppgifter och slutligen bekräftar medlemskap. Obs! I slutet av registreringen kommer du få frågan om du godkänner villkoren och accepterar en registreringsavgift om 50 kr. Det här är ett fel i systemet. Att registrera sig på det här sättet är gratis och du kommer inte debiteras.

2. Gå in på https://www.goride.se/help/gbghus22 som beskrivs i GoGuide nedan. Obs! Den här proceduren involverar GoRides egen administration varför en administrationskostnad om 50 kr tillkommer.

Bokningssystem

GoRides app används för att boka cykeln. Du hittar den på AppStore eller Google Play. När du har registrerat dig som användare kan du logga in.

Hämta ut cykeln

Cykeln finns i parkeringsgaraget på Fjällvindsgatan 4. Du kommer in med din vanliga tagg. Batteri och nycklar förvaras i ett skåp som du öppnar med hjälp av appen. Se GoGuide för instruktion.

Kostnad

Cykeln kostar 1,25 kr/15 min att hyra.

Sidan uppdaterad: 2024-03-22